Na záver stručných informácií k tlačovým strunám určených pre 3D tlač a 3D tlačiarne, v ktorých sme sa zmienili o spotrebných materiáloch pre 3D tlač na 3D tlačiarňach, by bolo ešte možno vhodné poznamenať, že okrem štandardných tlačových strúm (vlákien) z materiálov ABS, PLA a HIPS, môžete v našej ponuke nájsť aj svietiace (svetielkujúce) tlačové struny, ktoré sú zhotovené z materiálu ABS.
Tieto struny majú za denného svetla bledo-mliečne sfarbenie, pričom za tmy vyžarujú do zelena sfarbené svetlo.
Uvedené svetielkujúce tlačové struny z materiálu „ABS“ môžete v ponuke nášho eshopu Tonery do tlačiarne nájsť v hrúbkach 1,75 mm a 3 mm.
Aby sme vyšli v ústrety i tým, ktorí nemajú záujem o kúpu celých balení daného materiálu a chcú si ho najskôr vyskúšať, umožňujeme zakúpiť si ľubovoľnú dĺžku z daného materiálu a to už od „1 cm“.
Takže v našej ponuke nájdete, tlačové struny pre 3D tlač na 3D tlačiarňach, nazývané aj tlačové vlákna (filament) z materiálu „ABS“ , „PLA“ , „HIPS“ a už spomínané svietiace tlačové struny z materiálu ABS.
Nezabudnite, že v našom eshope Tonery do tlačiarne nájdete všetko, čo potrebujete pre vaše atramentové, či tonerové tlačiarne.